Ива Тодорова говори за възходите и паденията си в спектакъла „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“

Автор

Авторският стендъп спектакъл на Ива Тодорова – „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“ отново е на сцената на Sofia Live Club – на 20 май, съобщават организаторите. 
„Заглавието е иронично, но и не е, тъй като живеем във века на рекламата“, разказва актрисата. А с поредната си история тя говори за възходите и паденията си. Отвлича вниманието на публиката към миналото или към бъдещето, за да си напомнят взаимно, че всички те са важни най-вече за настоящето.
„Темите, както винаги, са много и вдъхновяващи. Този път представлението е посветено на рисковете и прелестта да си професионалист, творец, човек, влюбен в правилния човек, как да разберем кой е правилният партньор и хубаво ли е да си на 50. Постановката преминава през важните и понякога изоставени чувства, в които актрисата с естественото си присъствие, лекота и чувство за хумор, съумява да разходи публиката в огромен диапазон от емоции. Личната история става всеобща, защото  поставена на сцена, се превръща в изкуство“, разказват от екипа на представлението.
По думите им Ива Тодорова забърква смел коктейл от трагедия и комедия, черпи всички и пие на екс, защото истинският стендъп е да се изправиш и да говориш за всичко – няма дребни неща, няма вече и лични, всичко е важно и обществено. След представлението публиката е поканена на танци с легендата DJ Fozzie.
Стоян Радев е режисьор на „Най-смешното шоу завинаги, навсякъде и само за вас!“, както и на предишните две представление на Ива Тодорова – „Ива е онлайн“ и „Приятно ми е, Ива“.

Сподели
Leave a comment

Вашият коментар