България ще влезе в Еврозоната следващата година, ако ГЕРБ доминира в управлението, каза Бойко Борисов във Враца

Автор

Поемам ангажимент България да влезе в Еврозоната следващата година, ако ГЕРБ доминира в следващото управление, заяви във Враца лидерът на партията Бойко Борисов по време на представяне на листите за депутати в Народното събрание и Европейския парламент. Сред другите ангажименти, които той пое, е постигане на нулева нелегална миграция. По думите му е изключително важно партията да има повече от 80 народни представители в следващото Народно събрание, за да направи това, което е необходимо.
„Искам да обещая, че този изключително важен коридор до Видин ще бъде построен“, посочи Борисов и допълни, че поречието на Дунав има бъдеще с огромни възможности. Той коментира и строителството на новите мощности в Атомната електроцентрала „Козлодуй“, разширението на газохранилището край с. Чирен, смяната на ръководството на регулаторите, ниското усвояване на парите от еврофондовете и Плана за възстановяване.
„Горчиво ще си платите всички за тези три години, за съжаление – и нашите избиратели, и техните, и всички, за този експеримент. Да, той беше наложен отвън, но и сега всички отвън разбират каква огромна грешка са допуснали“, заяви Борисов.
В изказването си водачът на листата на ГЕРБ за Европарламента Росен Желязков коментира настоящата предизборна кампания и призова опонентите си от „Продължаваме Промяната“ да спрат с „този изключително неприятен начин на водене на предизборна кампания“. Обръщение направи и седмият в листата Асим Адемов.
Листата за шести МИР-Враца беше представена от водача Красен Кръстев.
 

Сподели
Leave a comment

Вашият коментар